Accident cu cinci răniţi la Gherla GALERIE FOTO

Accident cu cinci răniţi la Gherla GALERIE FOTO
Un accident grav de circulaţie a avut loc în această după-masă, pe DN1C în municipiul Gherla. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conform unor martori, şoferul unui autoturism Audi, care circula dinspre Cluj Napoca înspre Dej a încercat să depăşească, fără să se asigure corespunzător, un autoturism aflat în faţa sa, a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit de un autovehicul marca Hyundai, care se deplasa pe sens opus.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un şanţ de beton de pe marginea drumului. În maşina înmatriculată în Bistriţa se aflau două persoane. Ambele au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În autoturismul Audi erau 3 persoane domiciliate din Dej. O femeie şi o fetiţă au fost transportate cu ambulanţele la spital, în timp ce bărbatul, care se afla la volan, a fost scos din maşină doar după intervenţia pompierilor dejeni.

Circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate mai multe ore. Chiar şi după 3 ore de la producerea evenimentului rutier, cozile de maşini se întindeau pe câţiva kilometri.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.

 

Etichete
Comenteaza