Foto Accident cu doi răniți în Florești

Accident cu doi răniți în Florești
Accident Florești
Accident Florești
Accident Florești
Accident Florești

Două mașini au fost implicate într-un accident, pe strada Avram Iancu din localitatea clujeană Florești. Doi bărbați au fost transportați la spital.

Accidentul a avut loc marți seara, în jurul orei 22.00, pe sensul către Cluj. Au fost alertate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și o ambulanță SAJ. 

"În momentul sosirii la locul evenimentului pompierii au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Doi bărbați, de cca 20 și 50 de ani, au fost consultați de către echipajele SMURD și au fost transportați la spital, cu afecțiuni ușoare, pentru investigații de specialitate.
Pompierii au asigurat măsuri de prevenirea a incendiilor, ca urmare a scurgerilor de hidrocarburi (ulei de motor) și au asigurat siguranța salvatorilor și persoanelor implicate în accident pe timpul intervenției", precizează ISU Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza