Update ACCIDENT cu două mașini în Cluj. Șase persoane, transportate la spital

Un accident rutier s-a produs, luni dimineață, în zona Valea Drăganului din județul Cluj. Două autoturisme au intrat în coliziune.

Update 10:43: În urma evenimentului, cinci adulți și un copil au fost transportați la spital.

"Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe raza localității Poieni, pe DN1E60, la intersecția cu drumul ce duce spre localitatea Valea Drăganului.
La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Huedin, precum și două ambulanțe SMURD, una din cadrul Gărzii de Intervenție Aghireșu și una din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Cluj-Napoca.

Echipajele operative au găsit două autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea. Șase persoane, dintre care un minor, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, după care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale și investigații de specialitate", a transmis ISU Cluj.

Știrea inițială: Pe DN1 Cluj Napoca – Oradea, în zona localității Valea Drăganului din județul Cluj s-a produs o coliziune, în jurul orei 08:30, între două autoturisme soldată cu rănirea a trei persoane, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

“Se estimează reluarea traficului în aproximativ 45 de minute”, informează IGPR.

Circulația în zonă este oprită pe ambele sensuri. 

Comenteaza