Accident cu o mașină de poliție la Gherla / A intervenit SMURD-ul

Accident cu o mașină de poliție la Gherla / A intervenit SMURD-ul
| Foto: gherlainfo.ro

Un accident de circulație s-a produs, sâmbătă dimineață, la ieșirea din municipiul Gherla. În evenimentul rutier a fost implicată o mașină de poliție și un autoturism, între care a avut loc coliziune față-spate.

A fost dislocată o autospecială de prima intervenție și comandă din cadrul Detașamentului de Pompieri din Dej, în urma unei solicitări care a anunțat un accident rutier. La fața locului, echipajul operativ a găsit două autoturisme avariate, fără persoane care să solicite consult medical. La eveniment a intervenit și un echipaj SMURD.

Potrivit poliției, în jurul orei 10.50, în municipiul Gherla, pe DN1C, a fost înregistrat un eveniment rutier, cu implicarea unei autospeciale de poliție, soldat cu pagube materiale, scrie gherlainfo.ro.

Coliziunea față-spate s-a produs pe sensul de mers Gherla spre Cluj-Napoca, între autospeciala de poliție, la volanul căreia se afla un polițist din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla și un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din județul Cluj.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Comenteaza