Update Foto Accident cu patru răniți, la Turmași. Este al șaptelea de astăzi

Accident cu patru răniți, la Turmași. Este al șaptelea de astăzi

Două mașini au fost implicate, duminică, într-un accident, la Turmași. Mia multe persoane au fost transportate la spital.

UPDATE: IPJ, detalii accidentul din Turmași: "Accident rutier între Ghirișu Român și Mociu, km21+200m. Un conducător auto de 22 ani din Reghin circula înspre localitatea de domiciliu, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a patruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un conducător auto de 39 de ani, din Cluj-Napoca. Victime - cei doi conducători auto + doi pasageri din auto ,,nevinovat” de 58 și 7 ani din Cluj-Napoca. Probabil răniți usor. Lipsă alcool".

"Accident rutier în Turmași. Am intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ. Două victime adulte cu răni la membrele inferioare au fost transportate la spital, și încă două victime, una adultă și o minora cu răni minore și atac de panică, transportate la spital pentru investigații", a transmis ISU Cluj.

VEZI ȘI: Număr record de accidente la Cluj: 6 incidente rutiere în mai puțin de 24 de ore

Comenteaza