Accident cu patru victime în centrul Clujului. Un şofer băut a spulberat cu maşina un taximetru FOTO

Accident cu patru victime în centrul Clujului. Un şofer băut a spulberat cu maşina un taximetru FOTO
Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în zona Regionalei CFR din Cluj-Napoca. Patru persoane au ajuns la spital, printre care şi un copil.

Mai exact, în jurul orei 02:30, un şofer de 25 de ani aflat la volanul unui autoturism BMW, în timp ce conducea pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, spre Piața Avram Iancu, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers și a consumului de alcool, a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla oprit în coloană la semafor. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, în urma impactului autovehiculul oprit a fost proiectat spre înainte, intrând astfel în coliziune cu un alt autoturism. De asemenea, un alt autovehicul oprit la semafor a fost avariat de bucățile rezultate în urma impactului dintre cele trei autovehicule.

În urma accidentului, un bărbat de 46 de ani, din Florești, conducătorul primului autovehicul acroșat, a fost rănit grav. De asemenea, trei pasageri din același autovehicul, un bărbat de 43 de ani, o femeie de 39 de ani și un minor de 6 ani, au fost răniți și transportați la unitatea medicală.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că tânărul în vârstă de 25 de ani avea o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliția continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, fapte prevăzute de Codul Penal.

sursa foto: Facebook Clubultaximetristilor

Comenteaza