Foto Accident cu răniți în Feleacu. O mașină a rupt parapetul și s-a răsturnat în șanț

Accident cu răniți în Feleacu. O mașină a rupt parapetul și s-a răsturnat în șanț
accident feleacu
accident feleacu
accident feleacu

Două persoane au fost rănite după ce, mașina în care se aflau, s-a răsturnat în afara drumului, în localitatea clujeană Feleacu.

În urma accidentului, care a avut loc în jurul orei 08:25, în Feleacu, șoferul și pasagera din dreapta față au fost răniți.

"Un barbat de 34 ani a condus auto din direcția Turda spre Cluj-N, iar pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile meteo-rutiere, a derapat si a pătruns pe sensul opus de mers, a rupt parapetul metalic, după care autovehiculul s-a răsturnat în șanț. În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporala a cond. auto cât si a pasagerei dreapta fata, de 31 ani", treansmite IPJ Cluj.

La fața locului au fost alertate o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ.

"Pompierii au găsit un autoturism răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile, și ocupanții ieșiți din aceasta. Au fost consultați un bărbat și o femeie, de către echipajul SAJ, care au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate", precizează ISU Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza