Update Foto Accident cu răniți la Cluj. Impact între un microbuz cu persoane și un tractor

Accident cu răniți la Cluj. Impact între un microbuz cu persoane și un tractor
Accident cu răniți la Cluj. Impact între un microbuz cu persoane și un tractor
Accident cu răniţi la Cluj. Implicate, un microbuz cu persoane și un tractor
Accident cu răniţi la Cluj. Implicate, un microbuz cu persoane și un tractor
Accident cu răniţi la Cluj. Implicate, un microbuz cu persoane și un tractor

Două autospeciale cu modul de descacerare, un echipaj SMURD, unul SAJ și o autospecială pentru transport personal și victime multiple au intervenit vineri ca urmare a unui accident produs în Jucu.

UPDATE: Potrivit polițiștilor, un conducător auto de 62 de ani, din comuna Gilău care se deplasa pe DJ 109D, pe raza localităţii Jucu de Sus, înspre DN1C E576, a pătruns pe sensul opus de mers cu intenția de a efectua manevra de depășire a unui ansamblu de vehicule (tractor cu remorcă), care se afla oprit pe sensul de mers al acestuia.
Din sens opus se apropia un alt vehicul, iar pentru evitarea impactului cu acesta, a reintrat pe banda sa de mers, unde a intrat in coliziune fata-spate cu remorca tractorului care se afla staţionat.

În urma impactului, remorca a fost proiectata înspre exteriorul carosabilului, acroșând un bărbat de 47 de ani, din Cluj Napoca, care efectua acţivităţi de întreţinere a părţii carosabile, acesta fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată, a fost transportat la spital şi pasagerul dreapta faţă din autovehicul, un bărbat de 64 de ani, din județul Vâlcea.

În autovehicul se aflau alte 14 persoane, care nu au necesitat îngrijiri medicale la fața locului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

______________________________

Echipajele de intervenție au fost alertate în jurul orei 9.00, ca urmare a unui accident rutier produs pe drumul de acces către parcul industrial din Jucu Herghelie.

Pompierii au găsit un microbuz și un ansamblu de vehicule (tractor cu remorcă) avariate și pasagerul dreapta față din microbuz încarcerat în interiorul acestuia. Pompierii au acționat cu echipamentele din dotare pentru descarcerarea pasagerului microbuzului, extragerea și predarea acestuia echipajului medical pentru a fi transportat la spital. Bărbatul era conștient și nu prezenta leziuni grave. 

De asemenea, a fost rănit și transportat la spital și un pieton. Bărbatul, de cca 40 de ani, era conștient și cooperant. Pasagerii din microbuz erau ieșiți din microbuz și nu au necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii au sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență și au asigurat măsurile specifice pentru siguranța salvatorilor și prevenirea incendiilor având în vedere scurgerile de hidrocarburi.

 

Comenteaza