News alert Update Foto Accident cu trei maşini în Şaula

Accident cu trei maşini în Şaula
Accident cu trei maşini în Şaula. Trafic blocat
Accident cu trei maşini în Şaula. Trafic blocat
Accident cu trei maşini în Şaula. Trafic blocat
Accident în Şaula. Trafic blocat
Accident în Şaula. Trafic blocat

Un accident de circulaţie, în care au fost implicate trei autovehicule, a avut loc, în urmă cu puţin timp, în localitatea clujeană Şaula, pe sensul spre Huedin.

UPDATE: "Un bărbat, de 33 de ani, din Odorheiu Secuiesc, a condus auto dinspre Huedin înspre Cluj-Napoca și, ajuns la intersecția cu DJ103N, pe fondul nerespectării distanței regulamentare faţă de auto oprit pentru a vira la stânga pe Dj103N (autoturism condus de o femeie de 64 de ani din judeţul Sălaj), a intrat în coliziune cu acesta, ulterior fiind proiectat în auto care circula regulamentar din sensul opus. Accidentul rămâne soldat cu pagube materiale, nicio persoană nu a fost transportată la spital", precizează IPJ Cluj.

___________________________

Traficul pe DN 1, Cluj-Oradea a fost blocat, miercuri, la prânz, în urma unui accident care s-a produs pe raza localităţii Şaula. La locul accidentului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ. "Cinci persoane au fost consultate medical. Din primele evaluări se pare că nici una nu va fi transpotată la spital", transmite ISU Cluj.

Potrivit poliţiştilor, din primele informaţii, se pare că accidentul s-ar fi produs din cauza nepăstrării distanței față de vehiculul din față.

Comenteaza