Foto Accident cu trei victime pe DN1C, la Coplean

Accident cu trei victime pe DN1C, la Coplean
Accident cu trei victime pe DN1C, la Coplean
Accident cu trei victime pe DN1C, la Coplean
Accident cu trei victime pe DN1C, la Coplean

Un accident rutier, soldat cu rănirea a trei persoane, a avut loc sâmbătă dimineața, între localitățile clujene Coplean și Câțcău.

Potrivit polițiștilor, cauza accidentului este neadaptarea vitezei în curbă periculoasă, de către conducătorul auto care circula pe direcția Dej spre Baia Mare. Acesta a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu autovehiculul care circula regulamentar din sens opus. În urma coliziunii au fost rănite persoanele care se aflau în mașina condusă regulamentar.

A fost nevoie și de intervenția celor de la descarcerare. ”O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmare a unui accident rutier produs în apropiere de ieșirea din localitatea Coplean. Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit două autoturisme avariate și trei persoane rămase blocate într-unul dintre acestea.
Au fost desfășurate operațiuni pentru descarcerarea bărbatului de pe locul șoferului și au fost folosite echipamentele speciale pentru a scoate, fără a agrava posibilele afecțiuni suferite, două femei rămase blocate în același autoturism.
Cele trei persoane au fost preluate de către echipajele medicale și au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Toate erau conștiente și cooperante pe timpul intervenției pompierilor”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Comenteaza