News alert Update Foto ACCIDENT cu un autobuz CTP care a intrat pe roşu în centrul Clujului. 6 persoane, printre care un minor de 13 ani, au ajuns la spital

ACCIDENT cu un autobuz CTP care a intrat pe roşu în centrul Clujului. 6 persoane, printre care un minor de 13 ani, au ajuns la spital
ACCIDENT cu un autobuz în centrul Clujului. 6 persoane, printre care un minor de 13 ani, au ajuns la spital
ACCIDENT cu un autobuz în centrul Clujului. 6 persoane, printre care un minor de 13 ani, au ajuns la spital

Pompierii de la ISU Cluj au avut luni seara o intervenție pentru acordarea primului ajutor calificat mai multor persoane dintr-un autobuz implicat într-un accident rutier.

Două autospeciale, două echipaje SMURD și două SAJ au intervenit ca urmare a unui accident rutier produs în jurul orei 18.00, pe strada Dorobanților din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii sosiți la fața locului au găsit un autoturism și un autobuz avariate, iar în cel din urmă se aflau trei persoane care necesitau evacuarea cu mijloace speciale astfel încât să nu le fie agravate leziunile suferite. Salvatorii ISU și SAJ au acționat pentru acordarea primului ajutor calificat și asigurarea măsurilor de siguranță a intervenției la fața locului.

Șase persoane au fost consultate și transportate la spital, dintre care și un minor de 13 ani, pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Toate erau conștiente și cooperante.

......................................................................................................................................................................

UPDATE: 

Şi IPJ Cluj a furnizat informaţii despre evenimentul rutier produs la intersecția străzilor Piața Ștefan cel Mare-Dorobanților, între un autoturism și un mijloc de transport public.

Din primele date, conducătorul autobuzului ar fi pătruns în intersecție la culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, care se deplasa în direcția străzii Dorobanților. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, au anunţat poliţiştii clujeni. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza