News alert Update Video Foto Accident cu un mort şi trei răniţi, între care doi minori, în Cluj. A intervenit un elicopter SMURD

Accident cu un mort şi trei răniţi, între care doi minori, în Cluj. A intervenit un elicopter SMURD

O persoană a murit şi alte trei au fost rănite, între care şi doi minori, în urma unui accident petrecut, luni, într-o localitate din judeţul Cluj. La faţa locului a ajuns şi un elicopter al Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare Descarcerare (SMURD).

UPDATE:  Fetița de 4 ani, rănită mai grav, a fost dusă cu elicopterul la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu-Mureș, iar femeia și băiatul de 8 ani au fost transportați la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Turda.

Conform oamenilor legii, accidentul s-a produs pe Drumul Județean nr. 161B, în afara localităţii Ploscoş. "Într-o uşoară curbă la stânga, în pantă, conductărul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a intrat în şanţul aferent sensului opus de mers.

În urma accidentului, şoferul a decedat şi a rezultat vătămarea a trei pasageri: soţia, care este în stare stabilă, nepoata, în vârstă de 4 ani, căreia i se acordă îngrijiri de către echipajul unui elicopter SMURD şi un minor de 8 ani, rănit uşor - zgârieturi minore", a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj. 

Accident cu un mort şi trei răniţi, între care doi minori, în Cluj. Intervine un elicopter SMURD

Comenteaza