Foto Accident cu cinci victime la Cluj. Ambulanţă cu pacienţi, lovită în plin de o maşină

Accident cu cinci victime la Cluj. Ambulanţă cu pacienţi, lovită în plin de o maşină
Accident în Baciu. Un copil a fost lovit de maşină. Traficul este blocat în zonă
Accident cu victime la Cluj. Ambulanţă cu patru pacienţi, lovită în plin de o maşină
Accident cu victime la Cluj. Ambulanţă cu patru pacienţi, lovită în plin de o maşină

Accidentul în urma căruia cinci persoane au fost grav rănite a avut loc, luni dimineaţa, între localităţile clujene Coplean şi Căşeiu.

Accidentul soldat cu cinci victime, a avut loc luni dimineață, în jurul orei 06:30, pe Drumul Național 1C, între localitățile Coplean și Cășeiu. Potrivit dej24.ro, în incidentul rutier au fost implicate un autoturism marca Seat și o ambulanță de transport dializă.

Se pare că șoferul Seat-ului, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Zalău, nu s-ar fi asigurat la efectuarea unui viraj și a intrat în coliziune cu o ambulanță care mergea spre Cluj și ducea pacienți la dializă. În urma impactului, cele două autovehicule au ieșit în afara șoselei. La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului Dej, echipaje de prim-ajutor, dar și polițiștii. 

"Au fost implicate două autoturisme într-un accident rutier pe DN 1C, între Coplean şi Căşeiu. Culpa este neasigurarea la viraj. Sunt cinci victime transportate la Spitalul Dej. Patru victime sunt pacienţi din ambulanţă, transportaţi la dializă, iar a cincea, conducătorul auto vinovat", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Traian Morar, conform Agerpres.

Potrivit acestuia, cei patru pacienţi din ambulanţă sunt răniţi grav, iar conducătorul auto este rănit uşor.

 

Comenteaza