Accident de muncă la Turda: a murit după ce a căzut în gol de la 11 metri

Accident de muncă la Turda: a murit după ce a căzut în gol de la 11 metri
Un bărbat de 39 de ani a murit, azi dimineaţă, după ce a căzut de pe acoperişul unei halei de producţie din Turda. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc accidentul de muncă.

Accidentul a avut loc la ora 9 dimineaţa. Bărbatul a fost resuscitat de medicii care s-au deplasat la faţa locului, însă fără rezultat.

"Din primele verificări reiese faptul că, în jurul orei 09:00, persoana în cauză, în calitate de administrator la o societate din Sibiu care are ca obiect de activitate montare geamuri tip termopan, efectua lucrări pe o hală de producţie, situată pe strada Ştefan cel Mare, din Municipiul Turda. Astfel, în timp ce se afla pe acoperişul clădirii, macaraua care ridica materialele s-a desprins din ancoraj, fapt care a determinat dezechilibrarea şi căderea în gol a acestuia de la o înălţime de aproximativ 11 metri pe o alee din beton", se arată într-un comunicat remis presei.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc accidentul de muncă.

Comenteaza