Accident feroviar GRAV pe o linie din România. O locomotivă a lovit un vagon cu călători/ Mai multe victime încarcerate, una resuscitată

Accident feroviar GRAV pe o linie din România. O locomotivă a lovit un vagon cu călători/ Mai multe victime încarcerate, una resuscitată

Din primele informaţii, sunt patru victime, iar două dintre acestea se află în stare gravă.

Accidentul s-a produs sâmbătă seara, în Gara CFR Galaţi, iar patru persoane au fost rănite, a transmis ISU Galaţi. La faţa locului intervin echipaje de la SMURD, Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Poliţia Transporturi Galaţi.

Potrivit IPJ Galaţi accidentul s-ar fi produs după ce locomotivei care făcea manevre i s-a defectat sistemul de frânare şi a intrat în vagonul de călători al unui tren care circula pe ruta Galaţi Buzău.

Conform News.ro, accidentul s-a produs pe linia 4 a gării din Galaţi şi în urma sa au rezultat patru victime, dintre care doi sunt călători şi doi sunt angajaţi ai CFR. Printre victime se află  femeie a intrat în stop cardio respirator, un bărbat a rămas încarcerat, precum şi şeful de tren şi mecanicul locomotivei.

UPDATE 1: Persoana resuscitată este conductorul de tren. Femeie și-ar fi revenit. 

Acesta este al doilea accident de tren produs în țara noastră în această lună. Pe 13 martie, la Roșiori, un tren de călători a lovit un tren de marfă încărcat cu mașini, iar CFR Călători a negat că ar fi existat un impact.

UPDATE 2: Femeia care a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitată a murit la spital.

Comenteaza