News alert Update Accident feroviar în Cluj-Napoca: Un bărbat a MURIT după ce a fost lovit de tren

Accident feroviar în Cluj-Napoca: Un bărbat a MURIT după ce a fost lovit de tren
| Foto: shutterstock

Un accident feroviar mortal a avut loc în dimineaţa de vineri, 9 decembrie 2022, în zona Haltei Clujana din Cluj-Napoca. 

"Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident feroviar petrecut în apropiere de Halta Clujana.

La fața locului, forțele noastre au găsit un bărbat de 70 de ani care prezenta leziuni incompatibile cu viața. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ cu medic, apelul de urgență venind la ora 07:16", a transmis ISU Cluj, într-un comunicat de presă. 

Potrivit informaţiilor de pe pagina Info Trafic Cluj-Napoca, victima a decedat fiind lovită de un tren InterRegio. 

UPDATE IPJ Cluj:
"Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca au demarat cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, în urma constatării faptului că în zona haltei Clujana, din municipiul Cluj-Napoca, o persoană ar fi fost accidentată mortal de tren.

În cadrul cercetărilor efectuate la fața locului, a fost stabilită identitatea persoanei, respectiv a unui bărbat, în vârstă de 74 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Pe durata activităților specifice, circulația feroviară în zonă s-a desfășurat doar pe firul 2, firul 1 fiind închis", a transmis biroul de presă al IPJ Cluj. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza