Accident foarte grav în Floreşti, luni noapte. Trei persoane au murit

Accident foarte grav în Floreşti, luni noapte. Trei persoane au murit
Un accident foarte grav s-a petrecut în noaptea de revelion pe strada Horea din localitatea Floreşti. Trei persoane, între care o fetiţă, minoră, au decedat.

Doi adulţi au fost accidentaţi mortal, iar fetiţa unuia dintre ei se află internată la spital, în urma unui accident rutier petrecut în noatea de luni spre marţi pe strada Horea din localitatea Floreşti.

Unul dintre bărbaţi era cu fetiţa lui în braţe, când împreună cu celălalt au fost loviţi de o maşină care se deplasa pe strada Horea.  Accidentul s-a petrecut în jurul orei 0.30. Şoferul maşinii care a accidentat cele trei persoane a părăsit locul accidentului, maşina fiind găsită în apropierea râului Someş. Conform unora dintre localnici el s-a predat în această dimineaţă.

Potrivit unora dintre locuitorii zonei, cei doi bărbaţi erau fraţi şi se aflau la sora lor pentru a petrece revelionul. Unul dintre ei era cu fetiţa în braţe, soţia lui aflându-se alături. Bărbaţii au participat anterior la lansarea de artificii. Ei au fost accidentaţi de o maşină condusă de un tânăr de 20 de ani, localnic, care a trecut în viteză prin apropierea locului de unde au fost lansate artificiile. Cei doi bărbaţi au fost loviţi din plin. 

La faţa locului au sosit un echipaj SMURD şi unul de descarcerare. Unul din bărbaţi nu a putut fi salvat, în ciuda instistenţelor echipei de intervenţie. Celălalt a fost transportat la spital, însă a decedat ulterior. Fetiţa a fost transportată la Spitalul de Urgenţă pentru Copii, fiind suspusă unei operaţii.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au reconstituit traseul maşinii; în locul în care cei doi au fost "proiectaţi", conform locuitorilor, de maşină, a rămas o pată mare de sânge. La faţa locului a fost aprinsă şi o lumânare pentru persoana care a decedat la scurt timp după accident.

UPDATE Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, cei doi bărbaţi au vârste de 33, respectiv 27 de ani, în timp ce fetiţa, minoră, are 3 ani.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, "conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, în următoarele împrejurări: cei trei pietoni au fost surprinși și accidentați în timp ce se aflau pe partea carosabilă a străzii Horea în vederea aprinderii de materiale pirotehnice. Aceștia nu au respectat norma privind circulația pe drumurile publice, faptă prevăzută şi sancţionată de art.99 al. 1 din OUG 195/2002. Şoferul autoturismului, Răzvan M. de 20 ani, din Cluj-Napoca a fost identificat ulterior de polițiști. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Acesta va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă"

UPDATE Conform medicilor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii fetiţa transportată la spital a decedat în jurul orei 7 dimineaţa. Doctorii au efectuat o intervenţie chirurgicală încercând, fără succes, să îi stopeze hemoragia foarte severă. 

Comenteaza