Accident grav: două persoane au fost lovite în plin, pe trotuar, de un şofer care a frânat brusc

Accident grav: două persoane au fost lovite în plin, pe trotuar, de un şofer care a frânat brusc
Două persoane aflate pe trotuar au fost lovite în plin miercuri după-masa de şoferul unui autoturism. Una dintre ele a ajuns la urgenţe, însă cea de-a doua a refuzat să fie transportată la spital.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 14:30 pe strada principală a celei mai populate comune din ţară.

Potrivit unui martor, şoferul unui autoturism a intrat în plin într-un grup de muncitori care se afla pe trotuar. Acesta a precizat că persoanele accidentate sunt nişte angajaţi ai companiei Quatro Ecco Salub, firma care este însărcinată cu efectuarea lucrărilor de salubritate din comuna Floreşti. 

Informaţia a fost confirmată şi de primarul Floreştiului, Horia Şulea, care a atenţionat şoferii să folosească rute alternative de deplasare. 

"Accident pe Avram Iancu. Un transportator de colete a izbit un grup de angajaţi Quatro Ecco Salub aflaţi pe TROTUAR în timpul lucrului. Folosiţi variantele de pe Nord şi Sud. Nu sunt autostrăzi, dar vă scutesc de stat în trafic", a scris el pe pagina sa de Facebook. 

Contactat de ZIUA de CLUJ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Carmen Jucan, a specificat că accidentul a fost cauzat de un şofer clujean în vârstă de 22 de ani aflat la volanul unei maşini de curierat, care se îndrepta spre Gilău. Acesta ar fi acţionat brusc frâna, moment în care a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă, intrând în gardul unui imobil. 

"În acest eveniment rutier a fost surprinsă o femeie de 37 de ani din Cluj-Napoca, care se afla în afara părţii carosabile. Aceasta ar fi fost rănită şi a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe 1 Cluj-Napoca, pentru îngrijiri medicale. Totodată, ar fi fost acroşat de autovehicul şi un bărbat, însă acesta a refuzat transportul la unitatea medicală", a precizat Jucan. 

Poliţiştii continuă cercetările în cauză, pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a petrecut accidentul. 

Comenteaza