Accident grav în Buneşti: doi tineri au ajuns în spital FOTO / VIDEO

Accident grav în Buneşti: doi tineri au ajuns în spital FOTO / VIDEO
Un grav accident de circulaţie a avut loc în această după-masă pe DN1C în dreptul localităţii clujene Buneşti. Doi tineri au fost transportaţi la spital.

Se pare că mai mulţi tineri se întorceau de la scăldat, de la Parcul Balnear Toroc din Dej şi se îndreptau spre casă, în localitatea Livada. Conform unor martori, aceştia circulau cu un autoturism Audi dinspre Dej înspre Gherla, însă în localitatea Buneşti, într-o curba periculoasă şoferul ar fi încercat să evite o coliziune cu un alt autoturism, a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat într-un şanţ de beton de pe marginea drumului. Autoturismul a lovit şi un stâlp de electricitate, care a fost rupt în două. Pe lângă echipajele medicale, sosite de la Dej şi de la Gherla, la faţa locului s-a deplasat şi o echipă de la compania de electricitate.

Doi dintre tineri au suferit răni destul de serioase şi au fost transportaţi la spitalul din Gherla pentru a primi îngrijiri medicale. Se pare că un băiat a suferit leziuni la cap, iar o fată a fost rănită în zona membrelor inferioare. Ceilalţi pasageri, care se aflau în autoturism au scăpat teferi.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Comenteaza