Update ACCIDENT grav în Cluj cu două mașini și un tir! Cinci persoane implicate, printre care și un copil

ACCIDENT grav în Cluj cu două mașini și un tir! Cinci persoane implicate, printre care și un copil

Un accident s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe raza localității Câțcău. Cinci persoane au fost implicate, printre care și o fetiță, iar o femeie este în stare gravă. 

Pompierii din Dej au fost solicitați în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Câțcău.

“Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme și un autotren. Sunt anunțate trei persoane încarcerate într-un autoturism”, a transmis ISU Cluj.

Se deplasează la fața locului două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

De asemenea, polițiștii efectuează cercetări la fața locului.

Traficul este blocat pe ambele sensuri pentru intervenția echipajelor medicale și cercetarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Revenim cu mai multe informații. 

Update 15:02: Pompierii lucrează pentru extragerea a două persoane încarcerate în autoturism. De asemenea, la fața locului a aterizat și elicopterul SMURD de la Jibou.

Update 15:14: În accident au fost implicate cinci persoane, printre care o minoră. Aceasta primește îngrijiri medicale din partea echipajelor, prezentând un traumatism la membrul inferior. De asemenea, o femeie aflată în stare gravă primește îngrijiri din partea personalului medical care încadrează elicopterul, conform ISU Cluj.

Update 15:50: "Un bărbat, conștient și cooperant, va fi transportat la spital. De asemenea, minora a fost transportată la spital. O femeie, aflată în stare gravă și intubată, va fi preluată de echipajul de la elicopter și transportată la spital", a transmis ISU Cluj. 

Comenteaza