Foto Accident GRAV în Cluj-Napoca! Două mașini, făcute PRAF / Un bărbat și o femeie, transportați la spital

Un accident grav s-a produs, cu puțin timp în urmă, pe o stradă din Cluj-Napoca, unde două autoturisme au intrat puternic în coliziune.  

Pompierii clujeni au intervenit la un accident rutier petrecut pe str. Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca.

“Echipajele operative au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea două persoane încarcerate. Astfel, au fost descarcerați și extrași din autoturism un bărbat, în stare de inconștiență, și o femeie, în stare de conștiență.

Ambii prezentau multiple traumatisme și erau în vârstă de aproximativ 60 de ani. Aceștia au fost preluați de către echipajele SMURD și SAJ, bărbatul fiind ventilat mecanic, pentru tranport la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

Alți doi bărbați au primit primul ajutor calificat la locul accidentului fără a fi transportați la spital.

La fața locului s-au dislocat două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanță și o motocicletă SMURD, precum și un echipaj SAJ. 

Update: Polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din județul Mehedinți, care circula cu autoturismul dinspre strada Vlad Țepeș, ar fi pătruns pe strada Traian Vuia, intrând în coliziune cu un autoturism, care circula înspre localitatea Sânnicoara, condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Turda.

În urma evenimentului, bărbatul de 68 de ani și o femeie aflată în autoturismul acestuia au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital.

Bărbatul de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Traficul a fost restricționat pe un singur sens pentru aproximativ o oră.

Comenteaza