Video ACCIDENT GRAV în Cluj-Napoca: Un șofer de 20 de ani a lovit MORTAL un pensionar care traversa strada printr-un loc nepermis

ACCIDENT GRAV în Cluj-Napoca: Un șofer de 20 de ani a lovit MORTAL un pensionar care traversa strada printr-un loc nepermis

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați în jurul orei 20.40, să intervină la un accident de circulație produs pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 20 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe strada Fabricii, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 73 de ani, din Cluj-Napoca, aflat în traversarea părții carosabile.

La locul accidentului s-au deplasat și pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca care au intervenit, alături de un echipaj de terapie intensivă SMURD, cu manevre de resuscitare pentru pietonul accidentat, a transmis ISU Cluj miercuri seara. În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul de 73 de ani a decedat.

Polițiștii clujeni au făcut testarea conducătorului auto de 20 de ani cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat un rezultat negativ, a precizat IPJ Cluj.

Din imaginile şocante publicate pe Info-Trafic Cluj-Napoca se observă cum bărbatul de 73 de ani care şi-a pierdut viaţa miercuri în urma accidentului de pe strada Fabricii, se angajase în traversarea părții carosabile printr-un loc nepermis, unde maşinile circulă cu viteză în ambele sensuri.

Sursa foto - video: Info Trafic Cluj-Napoca Facebook

Comenteaza