Update Accident GRAV în Cluj! Patru persoane rănite, încarcerate / Trei copii și un adult primesc îngrijiri medicale

Accident GRAV în Cluj! Patru persoane rănite, încarcerate / Trei copii și un adult primesc îngrijiri medicale

Un accident grav s-a produs pe raza localității Căpușu Mare, unde patru persoane sunt încarcerate, iar alte trei, printre care și minori, primesc îngrijiri medicale.

Pompierii din cadrul Gărzii de intervenție Gilău, Punctul de Lucru Florești și a Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin. în aceste momente, la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Căpușu Mare. La fața locului acționează o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și două SAJ.

"Din primele informații, patru persoane necesită manevre de descarcerare pentru a fi extrase din autoturisme, iar acestea prezintă multiple traumatisme.
Alte trei persoane primesc primul ajutor calificat la fața locului, dintre care doi minori, ulterior se va evalua dacă se impune transportul acestora la spital", a transmis ISU Cluj. 

Au fost suplimentate forțele care acționează la fața locului cu alte două echipaje SMURD.

Deocamdată se acționează pentru descarcerare, prim ajutor și evaluarea victimelor.

Revenim cu mai multe detalii.

Update: Au fost descarcerate toate cele patru persoane de către pompieri la locul accidentului, dintre care un bărbat și o femeie se află în stare gravă, potrivit pompierilor.

Trei minori și un adult sunt transportați la spital în aceste momente pentru acordarea îngrijirilor medicale. Aceștia din urmă, conform primelor evaluări, nu sunt în stare gravă.

"Având în vedere faptul că a fost necesar consultul medical al încă unui minor la fața locului, forțele de intervenție au mai fost suplimentate cu încă un echipaj SAJ", a transmis ISU Cluj. 

Număr total victime consultate și care au primit asistență medicală la locul accidentului: cinci adulți și trei copii.

Update 2: Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, intubat a intrat în stop cardio respirator la locul accidentului, iar echipajul SMURD i-a aplicat manevre de resuscitare. Victimei i-au revenit funcțiile vitale și este transportată în aceste momente, în stare critică, la spital.

 

Comenteaza