Update Accident GRAV în Cluj! Un camion și o mașină implicate / O femeie a decedat

Accident GRAV în Cluj! Un camion și o mașină implicate / O femeie a decedat

Un accident grav s-a produs, în urmă cu puțin timp, în apropiere de localitatea Dumbrava din județul Cluj.  

Pompierii din cadrul Gărzii Gilău și a Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Dumbrava.

“La fața locului s-au dislocat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ, unde au găsit un autocamion și două autoturisme avariate”, a transmis ISU Cluj.

Pompierii acționează în prezent pentru descarcerarea unei persoane aflate în stare de inconștiență.

Revenim cu mai multe informații.  

Update 18:40: Un autocamion și un autoturism au fost avariate. O femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost extrasă din autoturismul avariat și este în stop cardio respirator.

Echipajul SAJ, sprijiniți de pompieri, îi aplică manevre de resuscitare. Intervenția este în desfășurare.

Update 19:00: Din nefericire, în ciuda manevrelor de resucitare, echipajul medical prezent la fața locului a pronunțat decesul unei femei, de 52 de ani, pasageră în autoturismul implicat.

La locul accidentului a fost acordat primul ajutor calificat și unui bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost ulterior transportat de către un echipaj SAJ la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta era în stare de conștiență și era cooperant, a transmis ISU Cluj.

Pompierii acționează în continuare în zonă pentru prevenirea incendiilor, având în vedere că s-au înregistrat scurgeri de combustibil pe carosabil.

Comenteaza