Accident grav în Floreşti. Două persoane au ajuns la Urgenţe

Accident grav în Floreşti.  Două persoane au ajuns la Urgenţe
Un accident grav a avut loc pe raza comunei Floreşti, duminică la amiază. În urma acestuia, două persoane au fost grav rănite, având nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul, care a avut loc la ora 11:38, pe DN1 E60, a fost cauzat de un cetăţean de etnie maghiară în vârstă de 61 de ani, care a pierdut controlul autovehiculului şi a ajuns într-un şanţ.

"Un cetăţean maghiar de 61 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei Floreşti, dinspre Huedin, nu ar fi adaptat viteza la ieşirea dintr-o curbă uşoară la dreapta şi a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. Astfel, conducatorul auto a părăsit partea carosabilă şi a pătruns în canalul de colectare a apelor pluviale, aferent sensului său de mers", precizează Inspectoratul de Poliţia a Judeţului (IPJ) Cluj.

În urma impactului, două femei, în vârstă de 83 de ani, respectiv 76 ani, pasagere ale autovehiculului implicat în accident, au fost grav rănite, fiind transportate la U.P.U.1 Cluj-Napoca pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Totodată, în urma impactului au rezultat şi pagube materiale de 8.500 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

Comenteaza