Accident grav în Gheorgheni. A lovit un pieton şi a fugit

Accident grav în Gheorgheni. A lovit un pieton şi a fugit
Accident grav luni seara în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca. Un bărbat de 31 de ani a fost lovit în plin de un autoturism condus de un tânăr aflat sub influenţa alcoolului, care a fugit de la locul accidentului.

Conducătorul auto a fost găsit de poliţişti după patru ore de căutări, iar în urma probei cu etilotestul a rezultat o alcoolemie de 0.39.

"Accidentul a avut loc în jurul orei 20:15, când un şofer aflat la volanul unui Opel Astra care spre cartodrom a surprins şi accidentat un pieton. În urma impactului, victima s-a ales cu ambele picioare rupte. Este vorba de fractură deschisă, aşa că victima a fost transportată de urgenţă la clinica Chirurgie I, unde a fost operată", a declarat pentru ziuadecj.ro Marius Stuparu, şeful Poliţiei Rutiere Cluj. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla exact circumstanţele în care s-a produs accidentul.

UPDATE: În urma impactului, victima a fost aruncată în şanţul de la marginea drumului şi, potrivit poliţiştilor, a fost nevoită să se târască pe coate afară din şanţ pentru a suna la 112. Şoferul a fost dus la poliţie pentru audieri, iar în funcţie de concluziile acestora marţi ar putea fi dus în faţa unui judecător cu propunerea de arestare preventivă. Şoferul nu se află la prima abatere. El a mai fost sancţionat de poliţiştii rutieri pentru nereguli în trafic.

UPDATE  Click pe fotografie pentru imagini de la locul faptei şi declaraţiile anchetatorilor

Claudia CHIRA, Alin GOLBAN

Comenteaza