Update ACCIDENT GRAV în Jucu, pe DN1: O autoutilitară a OMORÂT doi pietoni care traversau pe trecerea semnalizată și marcată

ACCIDENT GRAV în Jucu, pe DN1: O autoutilitară a OMORÂT doi pietoni care traversau pe trecerea semnalizată și marcată

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1C Cluj-Napoca - Dej, în zona localității Jucu, județul Cluj, o autoutilitară a acroșat doi pietoni care se aflau angajați în traversarea părții carosabile.

"Din primele informații primite de la fața locului în accident a fost implicat un ansamblu de vehicule, care ar fi accidentat pietoni", a transmis IPJ Cluj. 

Ulterior IPJ a confirmat că cele două victime au decedat. "Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ", a mai  transmis IPJ Cluj. 

Traficul rutier este oprit pe o bandă a sensului către Dej, circulându-se alternativ, prin dirijare, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

La accidentul petrecut la intrarea în localitatea Jucu Herghelie a intervenit şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca. "La fața locului s-au găsit doi bărbați cu traumatisme foarte grave", a transmis ISU Cluj. 

Atât IPJ Cluj, cât şi salvatorii de la ISU transmit că vor reveni cu detalii după finalizarea intervenţiei. 

UPDATE IPJ CLUJ:
Accidentul rutier produs pe DN1C - E576, în localitatea Jucu de Mijloc, sesizat în jurul orei 06.15, anunţă IPJ Cluj la 08:12.

"Din cercetările preliminare efectuate la locul accidentului s-a constatat că un ansamblu de vehicule (autoturism și semiremorcă), condus în direcția municipiului Gherla de un bărbat de 31 de ani, din Suceava a surprins și accidentat doi pietoni, bărbați de 46 și 48 de ani, ambii din comuna Bonțida, angajați în traversarea părții carosabile, pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător.

Echipajele medicale care au intervenit au declarat decesul ambilor bărbați. Testarea cu aparatul etilometru a conducătorului auto a rezultat negativă. A fost condus la o unitate medicală unde i se recoltează probe biologice", a precizat IPJ Cluj. 

UPDATE ISU CLUJ:
"Echipajul SMURD a găsit la fața locului doi bărbați, dintre care unul prezenta traumatisme incompatibile cu viața, iar cel de-al doilea era în stop cardio respirator.

Au fost aplicate manevre de resuscitare, mai bine de o oră, bărbatului aflat în stop cardio respirator, fără a reuși să-i readucă funcțiile vitale ale acestuia. Pentru ambele persoane a fost declarat decesul la locul accidentului", a revenit ISU Cluj cu detalii despre intervenţia de la accidentul mortal din Jucu. 

Comenteaza