News alert Update Video Accident grav în Mănăștur. Persoană lovită de camion/Femeia a decedat

Accident grav în Mănăștur. Persoană lovită de camion/Femeia a decedat
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

O femeie a murit după ce a fost accidentată grav, sâmbătă dimineața, de un camion, pe strada Bucegi din Cluj-Napoca.

UPDATE 2: Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, în jurul ore 09.40, un conducator auto de 20 de ani din comuna Maguri Racatau, in timp ce efectua manevra de mers inapoi cu o autoutilitara, pe str. Bucegi din mun. Cluj-Napoca, a surprins si accidentat o femeie de 69 de ani din Cluj Napoca care se deplasa pe partea carosabila. 

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

UPDATE 1: "Au fost alertate, în jurul orei 9.50, o autospecială pentru intervenție rapidă și un echipaj SMURD ca urmare a unui accident produs pe strada Bucegi din municipiul Cluj-Napoca.
Pompierii au găsit la locul evenimentului o femeie în vârstă de cca 70 de ani, care fusese acroșată de o autoutilitară și se afla în stop cardio respirator.
Echipajul medical SMURD a început imediat manevrele de resuscitare, însă corpul femeii nu a răspuns acestora", transmite ISU Cluj.

_______________________________

Conform IPJ Cluj, din primele informatii este vorba de un accident rutier grav. In acest moment se efectueaza manevre de resuscitare.

Martorii spun că persoana ar fi fost lovită de un camion de marfă care dădea cu spatele.

 

Comenteaza