Accident grav într-o localitate clujeană. O dubiţă a fost răsturnată de un TIR - FOTO

Accident grav într-o localitate clujeană. O dubiţă a fost răsturnată de un TIR - FOTO
Un grav accident de circulaţie s-a petrecut luni dimineaţă în localitatea clujeană Iclod. O dubiţă s-a răsturnat pe marginea drumului după ce a fost lovită puternic din spate de un TIR.

Accidentul a avut loc pe drumul național 1C pe raza localității Iclod din judeţul Cluj. Un TIR care circula dinspre Gherla spre Cluj-Napoca a lovit din spate o dubiță. În urma impactului violent, autovehiculul a fost proiectat într-un şanţ de pe marginea drumului, răsturnându-se. Conform martorilor, şoferul TIR-ului nu a observat la timp autoutilitara care se oprise pentru a vira la stânga pe un drum lăturalnic.

Pompierii s-au chinuit minute bune să scoată mașina din șanț. Din primele informaţii, accidentul s-a produs din vina şoferului TIR-ului, care nu a păstrat distanța regulamentară față de vehiculul din față. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Circulația rutieră a fost întreruptă pe ambele sensuri mai bine de o jumătate de oră, iar traficul rutier a fost îngreunat, formându-se coloane pe kilometri întregi. 

Comenteaza