Update Accident grav într-o localitate din Cluj. Maşina praf, şoferul încarcerat

Accident grav într-o localitate din Cluj. Maşina praf, şoferul încarcerat

Accident grav, în noaptea de duminică spre luni, într-o comună din Cluj. 

UPDATE: "Un bărbat a părăsit locul accidentului. În timp ce conducea un autoturism pe DJ109C pe fondul vitezei neadaptate în curbă pătrunde pe sensul opus și intră în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani din Cluj Napoca. A fost identificat conducatorul auto în persoana unui bărbat de 20 de ani din Cămărașu, având 0.10 alcool pur în aerul expirat", tranasmite IPJ Cluj. 

----------------------------------------------------------

"Două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au intervenit în cursul nopții pentru a descarcera un bărbat rămas blocat într-un autoturism, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe raza localității Valea Caldă, com Cătina, în jurul orei 02.30. Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit două autoturisme avariate și șoferul unuia dintre acestea rămas blocat în habitaclul contorsionat, conștient, dar în stare gravă, ca urmare a traumatismelor suferite la membrele inferioare", transmite ISU Cluj. 

Bărbatul de 27 de ani a fost extras de către pompieri și echipajele medicale, utilizând echipamentele speciale, după care a fost transportat la unitatea de primiri urgențe.

Comenteaza