Update Accident GRAV într-o localitate din Cluj! O mașină a intrat într-o țeavă de gaz / Șoferul a murit

Accident GRAV într-o localitate din Cluj! O mașină a intrat într-o țeavă de gaz / Șoferul a murit

Un accident grav s-a produs, în urmă cu puțin timp, în localitatea clujeană Mihai Viteazu.

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut în localitatea Mihai Viteazu.

În accident a fost implicat un singur autoturism, care a intrat într-o țeavă de gaz. Șoferul a fost extras din autoturism de pompieri, însă potrivit primelor informații, se află în stop cardio-respirator. Imediat pompierii și echipajul SAJ au început manevrele de resuscitare”, a transmis ISU Cluj.

Intervenția e în dinamică.

Revenim cu informații.

Update: Din păcate, a fost declarat decesul șoferului de aproximativ 50 de ani.

Cum s-a produs accidentul? Răspunsul IPJ Cluj

"La data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs DN75, în comuna Mihai Viteazu. La fața locului s-a constatat că un bărbat, de 51 de ani, care se afla la volanul unui autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un branșament de alimentare cu gaz.

Primele date indică ipoteza că evenimentul s-ar fi produs pe fondul unor afecțiuni medicale cu care bărbatul s-ar fi confruntat în timp ce conducea autoturismul.Personalul medical i-a aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a declarat decesul acestuia", au precizat polițiștii.

Comenteaza