News alert Update Accident grav între Vâlcele și Mărtinești. Mașină ieșită de pe drum, trei răniți

Accident grav între Vâlcele și Mărtinești. Mașină ieșită de pe drum, trei răniți

Două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au intervenit ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile, pe ruta DN1E60, în jurul orei 8.50.

UPDATE: Potrivit polițiștilor, în accidentul rutier pe DN 1, au fost implicate 3 autoturisme. Șoferul vinovat ar fi adormit la volan. 

"Un autoturism condus pe sensul de mers Cluj- Napoca- Turda, de un barbat de 39 de ani din Satu Mare pătrunde pe sensul opus si acroseaza un alt autoturism care circula dinspre Turda, spre Cluj- Napoca. Autoturismul era condus de un bărbat de 22 de ani, din Turda, iar in urma impactului acesta ricoseaza pe banda 1, unde intra in impact cu un alt autoturism condus de un barbat in varsta de 28 de ani, din com Frata, jud Cluj. Acesta pierde controlul asupra direcției de deplasare, paraseste partea carosabila si se rastoarna pe câmp. In accident a fost ranita o femeie in varsta de 49 de ani din com Frata, jud Cluj, posibil ranita grav. Cauza producerii posibil adormire la volan", precizează IPJ Cluj.

________________________________

"La sosirea pompierilor, a fost găsit un autoturism ieșit cca 10 m în afara părții carosabile, iar pasagerii care se aflaseră în autoturism în afara acestuia. O femeie de cca 45 de ani a suferit fracturi la nivelul membrelor inferioare și se afla în stare gravă în momentul sosirii echipajelor de intervenție. Aceasta a fost preluată urgent de echipajul SMURD de terapie intensivă pentru acordarea asistenței medicale și transportul de urgență la spital.
Au mai fost consultați de echipajele SMURD doi bărbați din autoturismul ieșit în afara părții carosabile, care au refuzat transportul la spital", transmite ISU Cluj. 

 

Comenteaza