Accident grav la Ciceu-Mihăiești: un bărbat a fost rupt în două, iar o femeie însărcinată a murit FOTO/VIDEO

Accident grav la Ciceu-Mihăiești: un bărbat a fost rupt în două, iar o femeie însărcinată a murit FOTO/VIDEO
Un bărbat de 31 de ani și o femeie însărcinată și-au pierdut viața în urma unui teribil accident petrecut pe DN17 în localitatea Ciceu-Mihăiești, la limita dintre județele Cluj și Bistriţa-Năsăud.

Evenimentul a avut loc în această seară în jurul orei 23. Șoferul unui autotren înmatriculat în județul Cluj, care se îndrepta dinspre Bistrița înspre Dej, nu a observat o căruță care se deplasa pe aceeași direcție de mers și a izbit-o în plin. În urma impactului deosebit de violent, un bărbat de 31 de ani, din Dej, a decedat pe loc, trupul acestuia fiind practic sfâșiat în două bucăți. Alte trei persoane care se aflau în căruță, o femeie și doi copii minori, au suferit răni grave și au fost transportați de urgență la Spitalul Municipal Dej.

Din căruța implicată în accident au rămas doar bucăți, iar calul a murit de asemenea în urma impactului. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, polițiști, dar și pompieri.

Șoferul autotrenului a povestit că nu a văzut atelajul care se afla în fața sa pentru că nu era semnalizat corespunzător. "Nu l-am văzut, nu era semnalizat. Veneam dinspre Beclean, nu știu ce viteză aveam", a spus plângând conducătorul auto, un bărbat în vârstă de aproximativ 25 de ani, din Huedin. Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.

"Era un copilaș întins care stătatea acolo pe jos. Noi i-am găsit pe toți grămadă. Eram în drum, am fost de i-am ajutat pe oameni, până ce au venit ajutoarele", a povestit un martor.

Din nefericire, femeia însărcinată în luna a opta, în vârstă de 27 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a decedat ulterior la spitalul din Dej. "Au fost aduse la Spitalul Municipal Dej trei victime în urma unui accident de circulație: o femeie gravidă, politraumatizată, care a decedat, un tânăr în jur de 16 de ani cu traumatism cranio-cerebral care a fost trimis la UPU 1 Cluj Napoca și un copil în jur de 3-4 ani, politraumatizat, cu plagă abdominală, cu eviscerație de intestine. După acordarea serviciului de urgență a fost îndrumat și el spre Cluj", a declarat medicul Mircea Botezan din cadrul Spitalului Municipal Dej.

"Șoferul autotrenului circula cu viteza de aproximativ 85-90 km/h, în localitate. Acesta este în stare de șoc, dar își va reveni. Va fi cercetat pentru ucidere din culpă", a declarat comisar șef Florin Hădărean din cadrul Serviciul Rutier al Inspectoratului de Poliție al Județului Bistrița Năsăud.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

i

 

Comenteaza