News alert Update Foto Accident GRAV în Băișoara. Mai mulți răniți, printre care doi copii/ O persoană a murit

Accident GRAV în Băișoara. Mai mulți răniți, printre care doi copii/ O persoană a murit
Accident GRAV la Cluj: Impact între două mașini în Băișoara/ O persoană a murit
Accident GRAV la Cluj: Impact între două mașini în Băișoara/ O persoană a murit
Accident GRAV la Cluj: Impact între două mașini în Băișoara. O persoană a murit

Un accident soldat cu decesul unei persoane a avut loc în această după-amiază în comuna Băișoara.

La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri, unul SMURD și unul SAJ. Din primele informații se pare că au fost două autovehicule implicate, iar unei persoane i s-au aplicat manevre de resuscitare.

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 17.15 pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe DJ 107M, km 25+ 500m, în comuna Băișoara.

Potrivit polițiștilor, din primele informații coliziunea laterală s-a produs între două autovehicule, respectiv un autoturism, condus de un bărbat de 22 de ani, din comuna Viișoara, din direcția Iara spre Băișoara, și o autoutilitară, condusă de un bărbat de 39 de ani, din comuna Gilău, care s-ar fi angajat în depășirea autoturismului.

În urma impactului, autoutilitara a părăsit partea carosabilă, iar evenimentul s-a soldat, din nefericire, cu decesul conducătorului auto, de 39 de ani. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE: Pompierii, din cadrul Gărzii de Intervenție Băișoara și Detașamentul 2 Cluj-Napoca, au fost solicitați pentru a interveni la un accident rutier produs în localitatea Iara. 

"În momentul în care au ajuns la fața locului, pompierii au găsit o autilitară și un autoturism avariate.

S-au întreprins manevre de resuscitare unui bărbat în vârstă de 39 de ani, însă fără a putea readuce semnalele vitale ale acestuia. De asemenea, un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate. Alte cinci victime, dintre care doi minori, au primit îngrijiri medicale, fără a fi necesar transportul acestora la spital.

La această intervenție au participat un echipaj de pompieri care încadrează o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD de terapie intensivă, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, precum și o ambulanță SAJ", au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Comenteaza