News alert Update Video Accident GRAV la Cluj. O persoană dusă cu elicopterul SMURD la spital

Accident GRAV la Cluj. O persoană dusă cu elicopterul SMURD la spital

Două persoane au fost grav rănite, marţi după-masă, în urma unui accident de circulaţie petrecut în localitatea clujeană Cămăraşu. La faţa locului intervine un elicopter SMURD.

UPFATE 17.30. Traficul auto a revenit la normal. 

UPDATE: Unul dintre şoferii implicaţi în accident a fost transportat cu elicopterul la spital în Târgu Mureș, spun martorii la eveniment. Circulaţia rutieră a fost reluată şi se desfăşoară alternativ pe sensul de mers către Cluj.

-------------------------------------------------------------------------------

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri, din cauza unui accident rutier produs pe DN 16 Cluj-Napoca – Reghin, în localitatea Cămăraşu, judeţul Cluj, în care au fost implicate o autoutilitară şi un microbuz de transport persoane. În urma coliziunii frontale a rezultat rănirea celor doi conducători auto, aflaţi singuri în autovehicule. Momentan valorile de trafic sunt reduse.

 

 

Poza noua 18.09.2018

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Cluj, accidentul s-ar fi produs ca urmare a pătrunderii pe contrasens a unuia dintre autovehicule după ce şoferul ar fi adormit la volan.

Comenteaza