Accident grav la Cluj: trei maşini lovite şi trei răniţi

Accident grav la Cluj: trei maşini lovite şi trei răniţi
| Foto: Facebook

Accidentul, în care au fost implicate trei autoturisme, a avut loc sâmbătă pe Calea Mănăștur între Podul Calvaria și intersecția cu str. Câmpului.

Accidentul s-a produs sâmbâtă după-amiaza în zona sensului giratoriu aflat în intersecţia străzii Câmpului cu Calea Mănăştur.

Potrivit martorilor, şoferul unui autoturism care venea dinspre podul Calvaria, înainte să ajungă la sensul giratoriu de pe Calea Mănăştur a virat stânga, probabil cu intenţia de a intra pe aleea dintre blocuri, moment în care a fost lovit de un alt autovehicul care venea din sensul opus. 

"Accident Calea Manastur, inainte de sensul giratoriu. Se circula greu. 3 masini implicate plus cele parcate", scria pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, unul dintre martori.

Poza noua 25.03.2018

foto: Facebook/InfoTraficCluj

Poza noua 25.03.2018

foto: Facebook/InfoTraficCluj

La faţa locului au sosit două ambulanţe şi un echipaj SMURD, trei persoane necesitând îngrijiri medicale.

"Am fost solicitaţi sâmbătă, în jurul orei 14,30, la un accident care s-a produs pe Calea Mănăştur. Am intervenit la faţa locului cu un echipaj SMURD care a transportat la spital o femeie care acuza dureri de şold", a declarat purtătorul de cuvânt ISU Cluj, maior Andrei Biriş.

 

 

Comenteaza