Accident grav la ieșirea din Huedin. Trei persoane sunt rănite în urma impactului

Accident grav la ieșirea din Huedin. Trei persoane sunt rănite în urma impactului
| Foto: infohuedin.ro

Trei persoane au fost rănite, vineri seara, în impactul dintre un tractor și un autoturism care a avut loc la Huedin.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit vineri seara la un accident rutier petrecut la ieșire din orașul Huedin spre Oradea.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 20:40, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.

 „Politiștii intervin în aceste momente la un accident rutier produs pe DN1 E60, la km 530, între un autoturism și un utilaj agricol (tractor). Din primele informații în urma coliziunii 3 persoane au necesitat îngrijiri medicale”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

„În jurul orei 20.40 polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în apropierea orașului Huedin. Din primele informații, un bărbat în vârstă de 67 de ani, din comuna Poieni, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Oradea spre Cluj-Napoca, ar fi intrat în coliziune cu un utilaj agricol (tractor) care se deplasa în aceeași direcție, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Huedin. În urma impactului, cei doi bărbați, dar și un alt pasager care se afla în autoturism au necesitat îngrijiri medicale de specialitate. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, se arată într-o informare a IPJ CLUJ, potrivit infohuedin.ro.

Comenteaza