News alert Update Video Foto Accident MORTAL lângă Cluj. S-a solicitat elicopter SMURD/Două dintre victime au murit. Femeia era însărcinată

Accident MORTAL lângă Cluj. S-a solicitat elicopter SMURD/Două dintre victime au murit. Femeia era însărcinată
accident cornesti
accident cornesti
accident cornesti
accident cornesti
accident cornesti

Un elicopter SMURD s-a deplasat pentru a prelua două victime rănite grav în accidentul rutier care a avut loc, în urmă cu puțin timp, în localitatea clujeană Cornești. 

UPDATE 2: Cele două persoane, aflate în stare critică în urma accidentului din cornești, au murit. Este vorba despre o femeie însărcinată, în vârstă de 33 de ani, și de un bărbat de 41 de ani.

"Au fost dislocate pentru a gestiona situația de urgență la locul accidentului o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, două SAJ și un elicopter SMURD. Pompierii au găsit la locul evenimentului un bărbat, 41 de ani, încarcerat pe locul șoferului din autoturismul avariat, fără semnale vitale și o femeie de 33 de ani, întinsă în afara autoturismului, tot fără semnale vitale. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru femeia aflată în stop cardio-respirator. Au fost utilizate echipamentele pentru descarcerare pentru a scoate bărbatul din mașina contorsionată și au fost începute imediat manevrele de resuscitare. Corpul bărbatului și a femeii, care se pare că era însărcinată, nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarate decesele celor doi, de către medicii prezenți la locul accidentului.
Elicopterul a preluat de la locul accidentului un bărbat de cca 35 de ani, pentru a fi transportat la unitățile spitalicești din mun. Cluj-Napoca, acesta suferind în urma accidentului multiple traumatisme la nivelul capului și feței".

UPDATE 1: "O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, unul SAJ și un elicopter SMURD intervin pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui grav accident rutier, produs pe raza localității Cornești (com Mihai Viteazul), în jurul orei 10.10. Pompierii au intervenit penrtu a descarcera o persoană dintr-un autoturism avariat și pentru a sprijini manevrele de resuscitare pentru două persoane", transmite ISU Cluj.

"Un bărbat de 47 de ani, din Aiud, județul Alba, a condus ansamblu cap tractor+semiremorca și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Alba. Conform primelor informații, bărbatul de 47 de ani ar fi pătruns pe sensul opus, pentru a evita coliziunea cu autovehiculul care circula în fața sa, față de care nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers.
În urma impactului, a rezultat rănirea a patru persoane din autoturism, două în stare foarte gravă, două persoane rănite ușor", precizează IPJ Cluj.

Circulația este oprită pe ambele sensuri.

________________________________________

Din primele informații, în accidentul rutier, care a avut loc în jurul orei 10.10 în Cornești, comuna Mihai Viteazul, pe DN 75. Potrivit polițiștilor, în accident au fost implicate un camion și un autoturism. Două victime sunt în stare foarte gravă. S-a solicitat elicopter I.S.U.

Comenteaza