Accident grav lângă Huedin: patru morţi și un grav rănit FOTO/VIDEO

Accident grav lângă Huedin: patru morţi și un grav rănit FOTO/VIDEO
Un accident de circulaţie a avut loc în urmă cu puţin timp pe DN1 E60, între localităţile Huedin şi Bologa. Din primele informaţii, cinci persoane sunt încarcerate. La faţa locului se intervine cu o autospecială de descarcerare şi 3 ambulanţe SMURD.

Conform Infotrafic, circulaţia rutieră este întreruptă pe ambele sensuri de deplasare. În eveniment sunt implicate un autoturism şi un autovehicul destinat transportului public de persoane.

"Restricţia de trafic operează pe durata operaţiunilor de acordare a îngrijirilor medicale şi a desfăşurării cercetării la faţa locului, estimându-se că în scurt timp circulaţia va fi reluată pe un fir, alternativ. Recomandăm conducătorilor auto care tranzitează zona respectivă să circule cu prudenţă şi să respecte indicaţiile şi semnalele poliţiştilor rutieri care acţionează la faţa locului", transmit oamenii legii.

UPDATE:  "În accident au fost implicate două autovehicule, un autocar pentru transport persoane şi un Jeep. Maşina de teren a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de autocar. În urma impactului, trei persoane şi-au pierdut viaţa", au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

UPDATE: Cele trei victime se aflau în maşina de teren. Medicii de pe SMURD acordă, la această oră, primul ajutor altor două victime rănite grav. Ambele se aflau tot în Jeep.

UPDATE: Încă o persoană care se afla în Jeep a murit la spital. Un cetățen sirian de circa 40 de ani, cu domiciliu în București, se află în stare gravă la UPU Cluj-Napoca. Conform medicilor, acesta are un traumatism cranio-cerebral sever și este intubat. 

Comenteaza