Foto Accident mortal pe strada Horea. Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei

Duminica seara, un grav accident de circulație a avut loc pe strada Horea din Cluj-Napoca. 

În jurul orei 19:00, trei echipaje SMURD, o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță au intervenit în cazul unui accident petrecut pe Strada Horea. Accidentul a fost cauzat de un șofer care a fugit de la locul faptei, în timp ce șoferul autoturismului avariat a decedat, susțin martorii oculari.

Pompierii au descarcerat un tânăr de 22 de ani, inconștient și o femeie de aproximativ 40 de ani, conștientă și cooperantă.

Din păcate, deși au fost efectuate manevre de resuscitare tânărului  aflat in masina care circula regulamentar, corpul acestuia nu a răspuns, fiind declarat decesul de către medicii SMURD și SAJ. Manevrele au fost începute imediat dupa accident de către un medic care se afla în trecere și au fost continuate mai bine de o oră de către medicii SMURD și SAJ, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru tânărul de 22 de ani.

Șoferul și pasagerul din mașina care a provocat accidentul au fugit de la locul faptei, dar au fost prinși de polițiști pe strada Emil Racoviță. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatele au indicat 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul șoferului.

 

Comenteaza