News alert Update Video Foto Accident grav pe Vâlcele-Apahida. Un bărbat a murit, alte două persoane sunt rănite

Accident grav pe Vâlcele-Apahida. Un bărbat a murit, alte două persoane sunt rănite
Accident grav pe Vâlcele-Apahida. Un bărbat a murit, alte două persoane sunt rănite
Accident grav pe Vâlcele-Apahida. Un bărbat a murit, alte două persoane sunt rănite

Medicii au încercat să resusciteze un bărbat care a rămas încarcerat în urma unui accident rutier, care s-a produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida, însă acesta nu a mai putut fi salvat.

UPDATE: ”Din păcate organismul bărbatului descarcerat nu a răspuns manevrelor de resuscitare, în ciuda eforturilor de peste 40 de minute depuse de medicii de pe ambulanță”, a transmis echipa medicală.
Conform ISU Cluj, o doamnă medic ATI, care se afla în trafic, a acordat primul ajutor bărbatului înainte de sosirea forțelor de intervenție.

Potrivit polițiștilor, din primele informatii, conducătorul unei autoutilitare, un bărbat în varstă de 42 de ani, din Cluj-Napoca, a patruns pe sensul opus de mers, intrând in coliziune cu un autoturism. Autoutilitara se deplasa dinspre Cluj-Napoca înspre Turda, autoturismul din sensul opus. 

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Turda și rănirea unui pasager din interiorul acestuia - o femeie în vârstă de 66 de ani, din Turda.

________________________________________

Accidentul rutier s-a produs pe centura de Ocolire Vâlcele-Apahida, în jurul orei 10.50.

Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ intervin în aceste momente pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier, produs pe centura Vâlcele-Apahida.

Pompierii au găsit un autoturism și o autocamionetă avariate, iar în autoturism era încarcerat un bărbat în stare de inconștiență, în vârstă de cca 60 de ani. Echipajul de descarcerare a desfăcut rapid una dintre ușile blocate ale autoturismului și a acționat pentru a extrage de urgență bărbatul din autoturism. Acesta a fost preluat de echipajul medical SAJ care desfășoară în aceste momente manevre de resuscitare.
La locul evenimentului mai sunt consultați un bărbat și o femeie, în stare de conștiență și cooperanți.

Comenteaza