ACCIDENT în Câmpia Turzii: A lovit în plin chiar maşina Poliţiei şi a proiectat-o într-un autovehicul de pe sensul opus

ACCIDENT în Câmpia Turzii: A lovit în plin chiar maşina Poliţiei şi a proiectat-o într-un autovehicul de pe sensul opus
| Foto: www.refleqtmedia.ro

Duminică seara a avut loc un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de Poliție, în fața Liceului Teoretic „Pavel Dan” Câmpia Turzii.

Se pare că șoferul unui autoturism nu ar fi acordat prioritate unei autosepciale de Poliție, care ar fi fost în misiune în Câmpia Turzii.

"La data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 21.40, la intersecția străzilor 1 Decembrie 1918 și Gheorghe Barițiu din municipiul Câmpia Turzii a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, fiind implicată o autospecială de poliție.

Conducătorul unui autoturism, respectiv un bărbat de 56 de ani, din comuna Viișoara care se deplasa pe strada Gheorghe Barițiu, dinspre strada Republicii, a pătruns în intersecția cu strada 1 Decembrie, intrând în coliziune cu o autospecială de poliție, care circula dinspre Turda înspre Luduș.

Ulterior coliziunii, autospecială a fost proiectată într-un vehicul staționat pe sensul opus de circulație. În urma acestui eveniment nu au rezultat victime, fiind soldat doar cu pagube materiale.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ", au transmis poliţiştii de la IPJ Cluj, într-un comunicat de presă. 

Comenteaza