ACCIDENT în centrul Clujului. SMURD-ul a transportat la spital două fete de 6 și 14 ani

Un accident rutier a avut loc, în cursul zilei de astăzi, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. În urma evenimentului, două fete minore au fost transportate la spital.

Polițiștii au fost sesizați, la data de 7 iunie, în jurul orei 12.05, despre un accident rutier, produs în Piața Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca.

"Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul înspre Piața Timotei Cipariu, în dreptul intersecției cu strada Iuliu Maniu, ar fi surprins și accidentat 2 minore, cu vârste de 6, respectiv 14 ani, aflate în traversarea neregulamentară a părții carosabile. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a transmis IPJ Cluj.

Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă a acordat prim-ajutor calificat și a transportat la spital două minore.

"Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă a acordat prim-ajutor calificat și a transportat la spital două minore, de 6 și 14 ani, implicate într-un eveniment rutier. Acestea erau conștiente și cooperante, prezentând, la o primă evaluare, traumatisme ușoare", conform ISU Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza