ACCIDENT în Cluj: 3 autoturisme implicate şi 7 victime. 4 persoane necesită îngrijiri medicale

ACCIDENT în Cluj: 3 autoturisme implicate şi 7 victime. 4 persoane necesită îngrijiri medicale

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 au intervenit la un accident rutier petrecut la intrare în localitatea Vlaha din judeţul Cluj.

UPDATE ISU Cluj:
"Pompierii din cadrul Detașamentului 2 au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Vlaha. Apelul de urgență a venit în jurul orei 6:45, iar primele informații indicau localitatea Stolna.

Astfel, la misiune au participat o autospecială de la Punctul de Lucru Florești, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și o ambulanță SAJ.

În accident au fost implicate trei autoturisme, pompierii găsind la fața locului șapte persoane care au reușit să iasă singure afară.

În cele din urmă, au fost consultate și transportate la spital patru persoane. Mai exact, este vorba despre un bărbat de aproximativ 30 de ani și trei femei de aproximativ 45 de ani. Cu toții erau conștienți și cooperanți", a transmis ISU Cluj. 

UPDATE IPJ Cluj:
"Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 06.50, la ieșirea din localitatea Stolna, pe DJ107M. Conducătorul în vârstă de 53 de ani al unui autoturism, care se deplasa din directia Cluj-Napoca înspre Savadisla a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, iar în urma impactului cel din urma a fost proiectat în afara părții carosabile.

Autoturismul condus de bărbatul de 53 de ani a intrat ulterior în coliziune cu un autoturism de pe sensul opus, condus de un tănăr de 22 de ani, din comuna Săvădisla, ce se deplasa regulamentar dinspre Săvădisla, în direcția municipiului Cluj-Napoca.

Traficul se desfășoară alternativ momentan. Doi dintre conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", au precizat poliţştii clujeni. 

ŞTIREA INIŢIALĂ:
"La fața locului se află o autospecială de la Punctul de Lucru Florești, un echipaj SMURD și unul SAJ. În accident au fost implicate trei autoturisme.

La o primă evaluare, 4 persoane necesită îngrijiri medicale. Vom reveni cu o informare, intervenția este în dinamică", transmite ISU Cluj. 

Comenteaza