Update Video ACCIDENT în Cluj: A rupt stâlpul de curent, iar mașina a ajuns cu roțile în sus / Descarcerarea a extras o victimă, în stare inconștiență

ACCIDENT în Cluj: A rupt stâlpul de curent, iar mașina a ajuns cu roțile în sus / Descarcerarea a extras o victimă, în stare inconștiență
| Foto: ISU Cluj

Salvatorii clujeni au anunțat în această dimineață o intervenție la un accident rutier petrecut în Baciu, unde au extras dintr-o mașină o victimă în stare de inconștiență. 

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această noapte la un eveniment rutier petrecut pe strada Transilvaniei din localitatea Baciu.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ, unde au găsit un autoturism răsturnat pe plafon în afara părții carosabile, în care se afla o femeie în stare de inconștiență.

Echipele de pompieri au extras de urgență victima în vârstă de aproximativ 20 de ani și au predat-o unui echipaj SAJ. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de medicale, a transmis ISU Cluj. 

UPDATE:
Polițiștii clujeni au transmis presei câteva informații despre accidentul rutier produs noaptea trecută pe DN1F E81, în localitatea Baciu din Cluj.

”Din primele cercetări reiese că în jurul orei 01.15, un autoturism condus înspre Cluj-Napoca de o tânără în vârstă de 20 de ani, din municipiul Zalău ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea acesteia, fiind transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările, urmând să stabilească împrejurările producerii accidentului rutier”, a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza