ACCIDENT în Cluj între o autoutilitară și un microbuz! Două persoane, transportate la spital

ACCIDENT în Cluj între o autoutilitară și un microbuz! Două persoane, transportate la spital
| Foto: isu cluj

Un accident s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe o stradă din orașul Huedin. Într-una dintre mașini se afla încarcerat un bărbat.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe strada Horea din Huedin. În accident au fost implicate o autoutilitară încărcată cu marfă și un microbuz.

“În microbuz nu au existat victime încarcerate, în vreme ce în autoutilitară se afla blocat un bărbat. Pompierii l-au ajutat să iasă afară, iar ulterior acesta a primit îngrijiri medicale din partea echipajelor prezente la fața locului. Mai exact, a fost vorba de un bărbat de aproximativ 70 de ani, transportat ulterior la spital. La spital a fost transportată și o femeie de aproximativ 50 de ani, care acuza dureri lombare și prezenta o posibilă fractură de membru inferior”, a transmis ISU Cluj.

În paralel, pompierii au asigurat măsurile specific de prevenire și stingere a incendiilor. 

Accident s-a produs pe DN1 E60, potrivit polițiștilor.

"Din cercetările preliminare efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin a rezultat că un bărbat de 77 de ani, din județul Sălaj, care conducea o autoutilitară pe strada Florilor, la pătrunderea pe DN1E60 a intrat în coliziune cu o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat de 39 de ani, din județul Sălaj. Conducătorul auto de 39 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, urmând ca celuilalt șofer să îi fie prelevate mostre biologice la o unitate medicală. Au fost transportate la spital 3 persoane", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza