Update Foto ACCIDENT sau cascadorie în Cluj? Maşină cu roţile în sus între Băișoara și Iara

Salvatorii clujeni au intervenit cu descarcerarea, în dimineaţa de vineri 22 iulie, la accident produs în judeţul Cluj, între localitățile Băișoara și Iara. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime. 

"Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Băișoara și Detașamentul Turda au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un autoturism răsturnat între localitățile Băișoara și Iara.

La fața locului au găsit autoturismul răsturnat pe plafon și ocupanți ieșiți din acesta. Echipajul SMURD a consultat o femeie în vârstă de cca 40 de ani care a refuzat transportul la spital", a transmis ISU Cluj. 

UPDATE IPJ Cluj:
"La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 07.40, a avut loc un eveniment rutier pe DJ 107M, între localitățile Iara și Băișoara.

Din primele informații, o conducătoare în vârstă de 46 de ani, din județul Cluj, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe drumul mai sus-menționat, într-un viraj la stânga ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, răsturnându-se pe partea carosabilă.

În urma evenimentului, conducătoarea auto nu a fost transportată la spital. Testarea acesteia cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ", au precizat poliţiştii clujeni. 

Comenteaza