Update Foto ACCIDENT în Cluj-Napoca: 3 maşini implicate şi 4 victime extrase

În dimineaţa de marţi, 13 iunie, a avut loc un accident rutier pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. Salvatorii au intervenit pentru a extrage victime ale accidentului care erau blocate în maşini. 

"Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe strada Traian Vuia.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 05:30, iar în accident au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară răsturnată. În interiorul autoutilitarei se aflau blocate patru persoane, care au fost extrase în siguranță de pompieri, folosind echipamentele din dotare.

Mai exact, a fost vorba despre trei bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 28 și 66 de ani. La o primă evaluare, cu toții prezentau afecțiuni ușoare.

Ulterior, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. La misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe SAJ", a transmis ISU Cluj la ora 7:30, marţi dimineaţa. 

UPDATE IPJ Cluj:
"În această dimineață, în jurul orei 05:30, polițiștii Biroului Rutier Cluj au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada Traian Vuia, din municipiul Cluj-Napoca.

Din cercetările preliminare s-a stabilit că autoutilitara condusă de un bărbat în vârstă de 67 de ani, în direcția localității Apahida ar fi pătruns pe sensul opus, ca urmare a pierderii controlului direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, fiind proiectată apoi într-un alt autoturism.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a patru persoane, respectiv a conducătorilor auto de 29 și 67 de ani și a altor doi pasageri din autovehiculele acestora. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative", au transmis la ora 10:30 poliţiştii clujeni informaţiile despre accidentul de pe strada Traian Vuia. 

Comenteaza