ACCIDENT în Cluj-Napoca: A depăşit peste linia continuă, a băgat în spital un bărbat şi a fugit de la locul accidentului

ACCIDENT în Cluj-Napoca: A depăşit peste linia continuă, a băgat în spital un bărbat şi a fugit de la locul accidentului

Un bărbat de 40 de ani a ajuns la spital joi seara după ce a fost accidentat pe Blevardul Muncii din Cluj-Napoca. Maşina sa a fost lovită de un autoturism înmatriculat în Polonia care a dispărut de la locul accidentului fără acordul poliţiştilor. 

"În jurul orei 18.30, pe B-dul Muncii, conducătorul unui autoturism înmatriculat în Polonia, care se deplasa în direcția localității Apahida s-ar fi angajat în efectuarea unei manevre de depășire peste marcajul longitudinal continuu.

Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, care a efectuat o manevra de viraj la stânga.

În urma evenimentului rutier, cel din urmă a fost transportat la o unitate medicală.

Conducătorul autoturismului înmatriculat în Polonia a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție", a anunţat IPJ Cluj într-un comunicat de presă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza