Update ACCIDENT în Cluj-Napoca. Şoferul SMURD care nu purta mască a încercat să oprească filmarea unui martor ocular

ACCIDENT în Cluj-Napoca. Şoferul SMURD care nu purta mască a încercat să oprească filmarea unui martor ocular

Un accident rutier a avut loc în Cluj-Napoca, în jurul orei 01.50, la intersecția străzilor Iuliu Hațieganu și Clinicilor, între o maşină şi un echipaj al ISU Bistrița-Năsăud. 

"Din primele informații, o autospeciala SMURD, condusă de un bărbat în vârstă de 45 de ani, care se deplasa pe strada Iuliu Hațieganu, având semnalele luminoase în funcțiune, la intersecția cu strada Clinicilor a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani.

În urma coliziunii a rezultat rănirea unui bărbat de 43 de ani, personal SMURD. Testările alcoolscopice au avut rezultate negative", a anunţat IPJ Cluj. 

Accidentul a fost surprins de unii martori oculari. Un bărbat care a filmat accidentul a relatat că a fost intimidat de către un angajat SMURD care ar fi încercat să oprească filmarea.

În imaginile postate pe Info Trafic Cluj se poate observa că angajatul SMURD nu purta nici masca de protecţie sanitară care e obligatorie în spaţiile deschise în starea de alertă, mai ales într-un oraş care are peste 36% rată de infectare cu COVID-19. 

Mai mulţi clujeni au condamnat atât atitudinea angajatului SMURD, cât şi cea a bărbatului care a filmat. "În ziua de azi în loc să dai o mână de ajutor scoţi telefonul! Dar daca era cineva din familia lui îţi spun eu că nu mai filma. Aşa suntem noi “oamenii” avem probleme mai bine ne sustragem decât să dăm o mână de ajutor!", a comentat cineva postarea de pe Info Trafic. 

UPDATE:

Reprezentanții ISU Cluj au precizat că ambulanța SMURD implicată în accident aparține ISU Bistrița-Năsăud.

"În urma articolelor apărute în legătură cu evenimentele petrecute noaptea trecută, în care a fost implicat un echipaj SMURD, vă facem precizarea că a fost vorba despre o ambulanță din cadrul ISU Bistrița-Năsăud", a transmis ISU Cluj.

Comenteaza